به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهیه و تولید غذا های ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذا اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذای ایرانی خود را ثبت کرده و در کم ترین زمان، آن را به آسانی تهیه کنید.
از انواع غذاهای ایرانی با مرغ می توان به زرشک پلو با مرغ، سبزی پلو با مرغ، خورش فسنجان با مرغ و غیره اشاره کرد. از سوی دیگر از انواع غذا های ایرانی با گوشت می توان به لوبیا پلو با گوشت، خورش قورمه سبزی، سبزی پلو با ماهیچه و غیره اشاره کرد. در نتیجه مثال های بالا می توان گفت که بیشتر غذا های ایرانی از گوشت و مرغ تشکیل شده اند. گفتنی است که بسیاری از غذا های خارجی مثل ماکارونی یا لازانیا، با کمی تغییر در مواد به کار رفته در آنها، به سلیقه عموم مردم ایران نزدیک شده و در نتیجه در لیست روزمره غذا های ایرانی قرار می گیرند. ادامه مطلب ...
نان، یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه کرده است. قدمت تهیه و تولید نان به بیش از ۱۰۰۰ سال پیش بر می گردد؛ جایی که با ترکیب گندم و آب و پختن آن در تنور، نان به وجود آمد. از انواع نان می توان به نان صبحانه که خود تنوع زیادی دارد، نان تست، نان جو، نان جو دوسر، نان باگت و غیره اشاره کرد.
نان و قلات، یکی از موارد اصلی حرم غذایی به حساب می آیند؛ همچنین در بسیار از کشور ها، نان یکی از غذا های اصلی به حساب می آید. نان از پختن خمیری که از آرد و آب تشکیل شده است، به وجود می آید. در بیشتر خمیر های نان نمک هم استفاده می شود؛ همچنین برای تهیه برخی از نان ها، از روغن، مخمر و بعضی ادویه ها هم استفاده می شود. به دلیل بالا بودن میزان گلوتون (باعث اسفنجی شدن نان می شود) در بیشتر نان ها از آرد گندم استفاده می شود. از سوی دیگر در بعضی مواقع برای تهیه نان، جو، جو دوسر و ذرت هم به تنهایی با آرد ترکیب شده و تشکیل یک نان خوشمزه را می دهند.
نان ها به چند گروه اصلی تقسیم می شوند؛ از گروه های اصلی نان ها می توان به نان سفید، نان قهوه ای، نان کامل، نان جوانه گندم، نان قلات و نان تابون اشاره کرد. برای مثال نان کامل از آردی تهیه می شود که دانه های گندم آن به صورت کامل (به همراه سبوس) باشد. همچنین نان جوانه گندم همان نان با آ رد سفید است که به هنگام تهیه، به آن پودر جوانه گندم اضافه می شود. ادامه مطلب ...
به گزارش سرویس سفارش غذا آنلاین ریحون : امروزه بازار شرکت های «استارتآپ» بسیار داغ شده است؛ در نتیجه بر خلاف دههی گذشته، شاهد استارتآپهای زیادی با ایدهها و سازوکارهای مختلف هستیم. بهطور کلی، استارتآپها از ایدههای جدید همراه با سرمایه گذاری کم یا زیاد تشکیل میشوند. از سوی دیگر، استارتآپهایی هم هستند که با استفاده از خوراک آماده، (یک شرکت از قبل تاسیس شده بههمراه بودجهی مناسب) استفاده کرده و وارد بازار کشور میشوند.
غذاهای ایرانی، از تنوع بسیار زیادی بهره میبرند. از انواع خورش گرفته تا کباب ها و غذاهای محلی،انواع غذا با مرغ ، از نمونه های عادت های غذایی ایرانی با تنوع بالا هستند. به طور کلی، بیشتر غذاهای ایرانی با گوشت یا مرغ تهیه می شوند. در ادامه مطلب با انواع غذاهای ایرانی که با مرغ تهیه می شوند، آشنا می شوید.
زرشک پلو با مرغ، از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که در بیشتر رستوران های تهران و دیگر شهرهای کشور با طبخ های گوناگون عرضه می شود. این غذا از برنج، مرغ آب پز، کبابی یا سرخ شده به همراه زرشک تهیه می شود. گفتنی است که در بعضی مواقع، پستهی خرد شده هم در کنار زرشک در این غذا استفاده می شود. زرشک پلو با مرغ یک غذای رسمی به حساب می آید و در مهمانی ها و مراسم ها رسمی، از غذاهای اصلی به حساب می آید. همچنین زرشک پلو با مرغ را می توان با سفارشآنلاین غذا به آسانی تهیه کرد و دیگر نیازی به طبخ آن در خانه یا سفارش حضوری نیست. ادامه مطلب ...
به نظر شما خوشمزه ترین غذا کدام است ؟ بهطور کلی، مزهی غذا یک چیز کاملا سلیقهای است. عدهای غذاهای شور، عدهای شیرین و از سوی دیگر عدهای غذاهای تند را دوست داران؛ در نتیجه غذاهای خوشمزه
به دستههای مختلفی تقسیم میشوند. مثل مردم کشور هند عموما غذاهای تند
را دوست داران و ما ایرانیها غذاهایترش، شیرین و حتی شور را دوست دارم و
صفت خوشمزه را به این دسته غذاها هدیه میدهیم. گفتی است که در ایران
برای مشاهده انواع غذای خوشمزه و برای سفارش غذا از شهر ری، سفارش غذا از تهران و سفارش غذا از پردیس، میتوانید به صورت آنلاین اقدام کنید.
بهطور دقیق نمیتوان گفت که چه غذاهایی واقعا خوشمزه هستند ولی با توجه به
اکثریت سلیقهها، میتوان غذاها را به دو دستهی خوشمزه و معمولی و حتی
بدمزه که در کل واژهی درستی هم نیست تقسیم کرد. در ادامه مطلب میخواهیم
به بررسی غذاهایی که اکثریت مردم از آنها به عنوان یک غذای خوشمزه و محبوب یاد میکنند، بپردازیم.