ریحون، فودکورتی به وسعت یک شهر

سفارش آنلاین غذا از بهترین رستوران و فست فود و کترینگ های تهران

ریحون، فودکورتی به وسعت یک شهر

سفارش آنلاین غذا از بهترین رستوران و فست فود و کترینگ های تهران

ده غذایی که بوسیله‌ شان می‌ توانید هر روز صبح، انرژی‌ تان را بسیار افزایش دهید

آیا هنگام صبح، به محض بیداری، به سمت غذا هجوم می‌برید؟

یا اینکه، بلند شدن از رختخواب به هنگام صبح بیش از حد عادی طول می‌‌کشد (طرفداران ارباب حلقه‌ها اینطورند). نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند به عملی روزمره برایتان تبدیل شود، اما صرفش به همراه یک پیراشکی یا یک نوع شیرینی نمی‌تواند روشی ایده‌آل به منظور دریافت انرژی برای آغاز روز و نیز حفظ آن انرژی باشد. در اینجا، ده تا از بهترین غذاهایی معرفی خواهد شد که سرانجام، باعث می‌شوند از شهردار تورنتو (به نام راب فورد) هم سریع‌تر عمل کنید.

بهترین فست فود تهران

 رستوران گیلار انواع غذا با مرغ

۱. آب

صبر کنید؛ آب غذا نیست؟ درست است، اما مهم‌ترین ماده‌ی غذایی بزرگ محسوب می‌شود. ما به آب نیاز داریم و از آب تشکیل شده‌ایم. بیش از دو سوم بدنمان از آب تشکیل شده و به منظور حفظ تعادل مایعات بدنمان، اهمیت فراوانی دارد. در بین دیگر مسائل، مایعات برای موارد زیر موردنیاز است:

• گوارش
• جذب
• گردش خون
• جابجایی مواد غذایی و تعادل مواد
• تعادل دمای بدن.
پس از گذشت شش تا هشت ساعت بدون نوشیدن آب، بهتر است کمی آب بنوشید تا به فرآیند تصفیه و سم‌زدایی در بدنتان کمک کنید. پیش از صرف صبحانه، چای یا قهوه، هنگام بیدار شدن، یک یا دو لیوان بزرگ آب بنوشید. آب را نه به صورت یکنفس، بلکه، جرعه‌جرعه بنوشید.

۲. لیمو

وقتی لیمو و آب را با هم داشته باشید، شاید بخواهید کمی آب‌لیموی تازه به آب اضافه کنید. لیمو کبدتان را پاک و به گوارشتان کمک می‌‌کند. همچنین، لیمو منبع بسیار خوبی از موارد زیر است:

• ویتامین C
• کلسیم
• منیزیم
• پتاسیم

“هر روز صبح، آب یک نصفه لیمو را در آب بچکانید تا مواد معدنی بدنتان و بار آنتی‌اکسیدانتان را افزایش دهید”

۳. سکنجبین

درحال حاضر، مشغول مصرف مقداری آب تصفیه یا پاک‌کننده به همراه لیمو هستید تا انرژی کسب کنید؛ این نوشیدنی پاک‌کننده و سم‌زدا اولین چیزی است که هنگام صبح می‌‌نوشید؛ بهتر است چیز دیگری را هم به آن اضافه نمایید. همه تاثیر ضدتهوع سکنجبین را می‌دانند، اما در موارد زیر، سکنجبین می‌تواند به شما کمک کند:

• از بین بردن درد ماهیچه‌ها
• بهبود گردش خون
• از بین بردن التهاب
• کمک به کاهش درد میگرن
• تاثیرگذاری به عنوان یک آنتی‌هیستامین و ضدگرفتگی
• تقویت سیستم ایمنی.
به مدت بیش از چهار هزار سال، مردم سکنجبین مصرف می‌‌کرده‌اند، از این رو، با گذر زمان، تحقیقات زیادی انجام شده. قطعه‌ای پوست‌کنده‌شده از سکنجبین به اندازه‌ی انگشت شصتتان را رنده و آبش را به آب‌لیمو اضافه کنید تا یک نوشیدنی خوشمزه و مقویِ صبحگاهی به دست آورید.

۴. زغال‌اخته

شاید زغال‌اخته‌های کوچک نوعی میوه و مقادیر زیادی فیبر، آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی گیاهی داشته باشند. این مواد مغذی گیاهی در جلوگیری از بیماری و (تداوم) عملکرد عادی بدن، نقشی کلیدی ایفا می‌‌کنند. در ابتدای روز، این میوه‌ای بی‌نقص محسوب می‌شود:
• سطح بالای ویتامین C
• ویژگی‌های ضدسرطانی
• بهبود سلامت قلب
• ارتقاء عملکرد قلب و سلامت ادراکی

۵. دانه‌های چیا

بله، محصول به دسته‌آمده از این کالای تجاری درحال بازگشت به بازار است.
با این حال، درحقیقت، از چند هزار سال، ازتک‏ها و مایاها از دانه‌های چیا استفاده می‌‌کنند. آنها محتوی مقدار زیادی امگا سه و فیبر قابل ‌حل اند. همچنین، می‌توانند به قند خون تعادل ببخشند و پروتئین کاملی‌اند که انرژی پایدارتری را ایجاد می‌‌کنند. همچنین، آنها محتوی مواد معدنی همچون آهن، کلسیم، منیزیم و روی هستند. این دانه‌ی کوچک محتوی مقدار زیادی مواد غذایی و منافعی برای سلامتی است.

۶. موز

هنوز هم، به خاطر قابل‌حمل و یکدست بودن، موز گزینه‌ی اصلی برای کسب انرژی و همچنین، غذایی کلاسیک به منظور صرف صبحانه است. موز نه یک درخت که طی چند قرن، به طور کامل، پیوندزده شده، بلکه، گیاهی غول‌آساست. بخاطر اندازه‌ی کوچک، رنگ و مقدار زیاد دانه‌هایی که تقریبا خوردنش را غیرممکن می‌سازد، شاید نتوانید یک موز اصلی را تشخیص دهید. آنطور که موز را می‌شناسیم، هنوز هم، یکی از منابع انرژی و مواد غذایی است. از بین منافع متعددشان، نمی‌توان به این موارد اشاره کرد:
• دارای آنتی‌اکسیدان زیاد،
• آرام کردن ترش‏کردن و پس‌ریزش (اسید) معده،
• دارای پتاسیم زیاد،
• می‎تواند به عنوان یک پری‎بیوتیک عمل کند تا باکتری‌ها رشد کنند،
• فشار خون را کاهش می‌‌دهد،
• محتوی تریپتوفان اسید آمینه است که خلق و خو را تقویت می‌‌کند.

۷. بادام

بادام یکی دیگر از غذاهای سرچشمه‌ی نیرو و محتوی موارد زیر است:
• پروتئین
• ویتامین E
• مس
• منیزیم
• فیبر
به غیر از تامین انرژی، یکی از نکات جالب توجه اصلی توانایی (بادام در) کاهش کلسترول و همچنین، کاهش خطر سرطان و بیماری‌های قلبی است. جالب اینجاست که میزان کلسیم سه‌چهارم فنجان بادام به اندازه‌ی یک فنجان هشت‌اونسیِ شیرِ کم‌چربی، سرشیر یا شیر کامل است. برخی از مردم علاقه دارند تا در طول شب، به مدت دوازده ساعت، بادام‌ را بخیسانند تا گوارششان تسهیل شود.

۸. تخم‌مرغ

هنوز هم، درمورد تخم‌مرغ، تبلیغات منفی می‌شود. ولی اگر بتوانید مقداری تخم‌مرغ تازه، محلی و غیرهورمونی بیابید، می‌‌توانید به منظور کسب انرژی، صبحانه‌ی بسیار خوبی تهیه نمایید. اگر زرده تخم‌مرغ‌های محلی و عاری از مواد صنعتی را ببینید، به طور حتم، متوجه تفاوت رنگش با زرده تخم‌مرغ‌های خریداری‌شده از فروشگاه‌ها خواهید شد. تخم‌مرغ پر از موارد زیر است:
• منبعی بی‌نقص از پروتئین
• ویتامین B2
• ویتامین ۱۲
• ویتامین A، D و E
• کلسیم و آهن (که در زرده‌ تخم‌مرغ‌ها یافت می‌شود).
همیشه درمورد وجود مقدار کلسترول در تخم‌مرغ، نگرانی وجود داشته، اما تعداد بیشتری از تحقیقات به این حقیقت اشاره دارند که ضرورتا، آنها باعث افزایش کلسترول خونابه در بدن نمی‌شوند.

۹. بلغور جوی دوسر

به دلایل مناسب، بلغور جوی دوسر یکی دیگر از غذاهای کلاسیک قدیمی به هنگام صرف صبحانه است. در آن، مقدار زیادی فیبر حل‌پذیر و پروتئین هست که می‌تواند کلسترول را بکاهد و به کنترل فشار خون کمک کند.
به نظر من، تاکنون، در بین همه‌ی حبوبات، این بهترین گزینه بوده، اما اگر به بیماری شکمی مبتلا و یا حساسیت گلوتن داشته باشید، شاید هنوز هم، بخواهید مراقب باشید. هنوز هم، برخی از مردم با مشکلاتی رو به رو هستند؛ همچنین، اثبات شده که در آنها، نشانه‌های گندم یافت می‌شود، همانطور که، معمولا، آنها در همان تسهیلات به صورت بسته‌بندی‌شده، ارائه می‌شوند. به منظور رعایت احتیاط، به دنبال جوهای کاملا بدون‌گلوتین و بدون استفاده از مواد صنعتی باشید.

۱۰. ترکیبی از تعداد کمی از موارد زیر

چون شما جوک‌های بد را تحمل می‌‌کنید، اینجا، روشی برای ترکیب برخی از اینها هست تا بتوان غذاییانرژی‌زا برای صبح، آماده نمود. از شب قبل، می‌توانید این غذا را آماده کنید.
• در یک کاسه، موزی را لِه و چهار قاشق غذاخوری دانه‌ی چیا به آن اضافه کنید، آن را با یک فنجان شیر بادام، نصف قاشق غذاخوری وانین و مقداری دارچین، هم بزنید.
• در طول شب، آن را در یخچال بگذارید.
• هنگام صبح، دانه‌های چیا را اضافه و بدین‌وسیله، ماده‌ی به دست‌آمده، را تغلیظ و یا در صورت تمایل، به منظور رقیق‌تر کردنش، شیر بادام را به آن اضافه کنید.
• مخلفات رویه‌ی غذا را اضافه نمایید که از زغال‌اخته و بادام خام و در بهترین حالت، از بادامی تشکیل شده که شبانه خیسانده‌اید. .